fbpx

Nieuwe Collectie

Regelmatig wordt onze collectie aangevuld met nieuwigheden. Hier heeft u al vast een voorproefje van onze aanwinsten.

 JORI

Model Daydreamer Lounge

Ontspannen in comfort en gezelligheid. Deze lounge chair is even genereus en nestelbaar als zijn succes-volle broer Daydreamer relax. Zijn organische vormgeving heeft hem een jonge uitstraling. Met de aparte poef is hij flexibel inzetbaar. De rugverstelling kan traploos worden geregeld met de handige hendel. Loungen krijgt een dynamische dimensie.

Contacteer ons voor meer informatie

 DE SEDE

Model DS-531

Eenvoudig ontspannen met de DS-531
Wie zich nestelt in een zitmeubel uit de DS-531-serie van de Sede, komt dankzij de verlaagde zitpositie niet alleen in een comfortabele en ontspannende ervaring, maar voelt zich ook meteen thuis in het gestikte leren design. De omlijstende frameconstructie en een houten steunbasis voor de zitkussens zijn de eenvoudige structurele elementen van deze sculpturen. Verkrijgbaar als sofa in diverse afmetingen en als fauteuil, optioneel met hoofdsteun en poef.

Contacteer ons voor meer informatie

 MOOME

Model Marius

Let’s lounge

Marius is een gevleugelde eyecatcher met een unieke afwerking. Met zijn elektrische of handmatige relaxfunctie creëert Marius een zalig zitcomfort.

Contacteer ons voor meer informatie

  MOBITEC

Model Bolero

De Bolero-familie bestaat in de eerste plaats uit compacte en comfortabele zetels met dynamische lijnen. Nu is het ook een eetkamerstoel met een gedurfde look! Deze zeer comfortabele stoel op een draaivoet zorgt voor energie en een fijne sfeer in uw eetkamer. Kies voor een kleurrijke stof of voor de soberheid van een klassiekere tint.

3 goede redenen om deze stoel te kiezen

Comfortabel
Roterend
Origineel

Contacteer ons voor meer informatie

  Rolf Benz

Model Stretto

Het wandmeubelsysteem Rolf Benz STRETTO (Italiaans voor ‘strikt’) brengt perfecte orde in alle woonruimtes. Als ideale aanvulling op de Rolf Benz collectie in woon-, eet- of slaapkamer, bestaat het systeem uit lowboards, sideboards, highboards, tv-meubel, nachtkastje, kledingkasten en open elementen. De elegante oppervlakken zijn optimaal afgestemd op de materialen en bekledingstoffen van de Rolf Benz collectie. Alle deuren openen zacht en geruisloos volgens het onzichtbare push-to-open-principe. Rolf Benz STRETTO wordt uitsluitend in Duitsland vervaardigd volgens strenge kwaliteitseisen.

Contacteer ons voor meer informatie

  ROLF BENZ

Model Kumo

Rolf Benz Kumo is een designbank met organische vormen en heel veel variatie- én combinatiemogelijkheden. Een royale en uitnodigende bank, zonder hoeken of randen en met heerlijk zacht zitcomfort. Elk element is vrij in de ruimte neer te zetten, zodat u prachtige combinaties kunt maken. Zeker ook met de bijpassende poef of (tussen)tafels.

Contacteer ons voor meer informatie

 ROLF BENZ

Model Meg & Meg Soft

DE TIJD VERGETEN OP EEN TIJDLOOS ONTWERP.

Nog nooit was achteroverleunen zo aantrekkelijk. De comfortfauteuil Rolf Benz Meg combineert het beste uit twee werelden: Deze loungechair kent een ongeëvenaarde ergonomie en is tegelijkertijd stijlvormend. Hij biedt niet alleen uw rug een weldadige ondersteuning, maar creëert door zijn tijdloze uitstraling ook een statement in elke omgeving. Met deze relaxfauteuil geniet u van een stijlvolle ontspanning om nieuwe ideeën op te doen. Zijn unieke kantelmechanisme inclusief geïntegreerde hoogteverstelling past zich aan elke gewenste situatie aan – en met de bijpassende voetenbank kunt u ook nog eens compleet ontspannen. Ontdek de Rolf Benz MEG: een fauteuil met zoveel comfort, dat zelfs het ontwerp de tijd doet vergeten.

Contacteer ons voor meer informatie

 BONALDO

Nieuwe Studio

Welkom in onze vernieuwde Bonaldo Studio.

Onlangs kreeg de collectie Bonaldo een prominenter plaats in onze collectie. Het gamma werd aangevuld met nieuwe modellen zoals het sofaprogramma Ever More, keramische tafel Geometric, stoelen My Way, bureel Gauss, …

Contacteer ons voor meer informatie

 GORINI

Model Perry

Italiaans design met een uitzonderlijk comfort. De elektrisch verstelbare rugleuning zorgt ervoor dat er voor elke zithouding een perfecte zitdiepte gecreëerd wordt.

Contacteer ons voor meer informatie

 DS

  SPECTRUM

Model Tangled

De Tangled salontafel is ontworpen door Carolina Wilcke in 2015. Voor Carolina, die opgeleid is als goudsmid, zijn architectuur en kunst een belangrijke inspiratie bron. Dat is goed terug te zien in de constructie en de verfijnde details in het frame. Door te experimenteren met stalen profielen en vormconstructies ontwierp Carolina twee in elkaar gegrepen volumes die samen één geheel vormen. Het kleine gedeelte van de salontafel is verrijdbaar over de volle breedte, hierdoor is het een zeer dynamische tafel waarin op drie tableaus accessoires geplaatst kunnen worden.

Contacteer ons voor meer informatie

  DE SEDE

Model DS-266

Design: Stefan Heiliger

Een fantastische relaxfauteuil die in een handomdraai (slechts verschuiving van het lichaamsgewicht) te verstellen is van een passieve naar een actieve stand. Dit meesterlijke ontwerp is van Stefan Heiliger, al meer dan 30 jaar ontwerper van designmeubelen voor De Sede. Bij zijn ontwerpen speelden techniek en geometrische vormen altijd al een belangrijke rol maar het ontwerp voor de De Sede-266 is ronduit meesterlijk. De zitting is door een vernuftige opbouw niet te hard en niet te zacht, ondersteunt maar geeft ook mee, typisch de Sede. Last but not least de vormgeving want het oog wil tenslotte ook wat: in passieve houding lijkt hij op een ‘gestrekte hand’, bij actieve houding op een ‘gebalde vuist’ en bij beide standen trekt hij de aandacht door zijn sierlijke rondingen.

Contacteer ons voor meer informatie

 JORI

Model Cosy Ghost

Tijdloos elegant
Cosy Ghost heeft zijn naam niet gestolen. Een heerlijke uitnodiging om voluit cosy te relaxen. Zijn rond karakter en geïntegreerde armleggers strekken zich naar hemels comfort. Met zijn sobere, hedendaagse vormgeving past hij perfect in elk interieur. Bovendien is hij verkrijgbaar in 3 maatvoeringen voor een perfecte fit.

Contacteer ons voor meer informatie

 DRAENERT

Model Trilope

Het onderstel bestaat uit drie duidelijk geprofileerde poten van massief hout die tangentieel met elkaar verbonden zijn, voor het tafelblad heeft u keuze uit ronde of triangle-vorm, en in hout of natuursteen.

Contacteer ons voor meer informatie

 MOBITEC

Model Dolmen

Het silhouet van de Dolmen-tafel doet denken aan megalithische bouwwerken zoals hunebedden en menhirs en zorgt zo voor een hele nieuwe stijl. Statig en toch licht strooit deze tafel een unieke energie in uw huis of op kantoor.

Kies voor een klassieke ovale vorm of waag u aan een grillig en asymmetrisch tafelblad!

Contacteer ons voor meer informatie

  Rolf Benz

Model Yuna

Met Rolf Benz YUNA zit u precies goed. Leun achterover en geniet van grenzeloos comfort. Want met het verstelbare rugkussen kunt u het ontspanningsniveau geheel naar eigen wens zelf bepalen. U wilt nog een tandje terugschakelen? Klap dan het rugkussen gewoon omhoog en laat u inzinken in de extra hoge, traploos verstelbare rugleuning. Ongeacht in welke positie, Rolf Benz YUNA biedt u altijd een steuntje in de rug.

Contacteer ons voor meer informatie

  Rolf Benz

Model Noa

Gewoon heerlijk zacht en licht: zink neer in de behaaglijk omsluitende vormen van Rolf Benz NOA. De fraaie plooien en stiknaden zorgen door hun zachte uitstraling voor gezelligheid aan elke tafel. Verwen uw gasten niet alleen met een exclusief avondeten, maar ook met een stoel waardoor men de tijd vergeet – Rolf Benz NOA is de perfecte plek voor ‘zittenblijvers’. Daarbij gelden geen grenzen aan de flexibiliteit. Zo kunt u de stoel ook voorzien van armdelen, mochten uw gasten laat in de avond hun armen willen ondersteunen.

Contacteer ons voor meer informatie

  PODE

Model Turia

Als je kijkt naar het ontwerp, zie je een spannende mix van mooie, ronde vormen en scherpe lijnen. Die geeft Turia een heel eigen uitstraling, maar is tegelijkertijd ook essentieel voor het comfort. Want het programma heeft heerlijke hoekjes waarin je je prettig kunt nestelen. Voetjes omhoog op de chaise longue en wie doet je wat?

Contacteer ons voor meer informatie

Onze Merken

Openingsuren

Dinsdag - Zaterdag 10:00 tot 18:00
Zondag 14:00 tot 18:00
Maandag en feestdagen gesloten