Nieuwe Collectie

  BONALDO

Model Art

Design: Gino Carollo

De Art tafel is een mooie geometrische tafel in de collectie van Bonaldo. De tafel heeft een diagonale trapezium onderstel, die je kunt combineren met inzetstukken. De Art tafel heeft verschillende opties om de tafel naar uw smaak samen te stellen. Deze tafel is in verschillende maten leverbaar, het blad kan in diverse opties en de tafel is eventueel verlengbaar. De Art is een eye-catcher in ieder interieur!

Contacteer ons voor meer informatie

  DE SEDE

Model DS-266

Design: Stefan Heiliger

Een fantastische relaxfauteuil die in een handomdraai (slechts verschuiving van het lichaamsgewicht) te verstellen is van een passieve naar een actieve stand. Dit meesterlijke ontwerp is van Stefan Heiliger, al meer dan 30 jaar ontwerper van designmeubelen voor De Sede. Bij zijn ontwerpen speelden techniek en geometrische vormen altijd al een belangrijke rol maar het ontwerp voor de De Sede-266 is ronduit meesterlijk. De zitting is door een vernuftige opbouw niet te hard en niet te zacht, ondersteunt maar geeft ook mee, typisch de Sede. Last but not least de vormgeving want het oog wil tenslotte ook wat: in passieve houding lijkt hij op een ‘gestrekte hand’, bij actieve houding op een ‘gebalde vuist’ en bij beide standen trekt hij de aandacht door zijn sierlijke rondingen.

Contacteer ons voor meer informatie

  DS Classics

  DS Classics

  DURLET

Model Jackson

Design: Anita Schmitt

Jackson is ontworpen om er niet als een typische relaxfauteuil uit te zien, maar om een elegante fauteuil met comfortabele kussens en armleuningen in elke ruimte te kunnen staan.  Zoals elk relaxmodel is Jackson zowel mechanisch als elektrisch verkrijgbaar, is ook de hoofdsteun verstelbaar, bestaan er 4 hoogtes en meerdere voeten.

Contacteer ons voor meer informatie

  JOLI

Model Curve

Transparantie tekent deze fraai vormgegeven tafel voor indoor & outdoor. De sledevoet is vervaardigd in aluminium en is leverbaar in verschillende lakkleuren. Het blad (rechthoekig of ‘faux elyps’) is verkrijgbaar in zowel glas als in alle keramische uitvoeringen.

Contacteer ons voor meer informatie

  JORI

Model Sophia City

Design: Cuno Frommherz

De Sophia City herken je – net als de succesvolle Sophia Landscape – meteen aan haar vrouwelijke rondingen en elegant design, maar dan in een compactere uitvoering. Speciaal ontworpen voor kleinere leefruimtes, is Sophia City verkrijgbaar in verschillende compacte breedtes, zonder in te boeten aan comfort en de geliefde Sophia-curves. Met vaste rugkussens, uiteenlopende bekledingen en verschillende zithoogtes, is er zeker ook een Sophia City voor jou.

Contacteer ons voor meer informatie

  JORI

Model Glove Pure

Design: Christophe Giraud

Uitgepuurde interpretatie van een klassieker. De originele Glove, een ultracomfortabele sofa met een unieke armleggermechaniek werd verrijkt met louter minimalistische elementen en lijnen. Het strakke frame en potenwerk doen wat ze moeten doen: het geheel liften tot een fijne, jonge verschijning.

Contacteer ons voor meer informatie

  LEOLUX

Model Rego

Design: Gino Carollo

Intrigerende Italiaanse allure

Op uitnodiging van Leolux tekende Gino Carollo het programma Rego. Vol overgave creëerde hij een ontwerp met pure Italiaanse elegantie. Elke bank en elk element is een sculptuur op zich, met vloeiende lijnen. De experts van Leolux zorgden op hun beurt voor een ongeëvenaard comfort, waarmee u zich de koning te rijk voelt.

Contacteer ons voor meer informatie

  LEOLUX

Model Nardo

Design: Beck Design

Loungen voor gevorderden

Nardo is ontworpen met één doel voor ogen: een lekkere leren loungebank maken (die natuurlijk ook in stof verkrijgbaar is). En dat doel heeft designbureau Beck Design perfect weten te verwezenlijken. Nardo is een bank die comfort uitstraalt. De weelderige kussens nodigen u uit om heerlijk te relaxen. Natuurlijk kunt u netjes rechtop zitten, maar de comfortabele inborst van Nardo komt pas volledig tot zijn recht als u languit van elke centimeter geniet.

Contacteer ons voor meer informatie

  LEOLUX

Model Bondi

Design: A Design Studio

Soms lijkt het wel of alle tafels hetzelfde zijn. Rechtlijnig, een beetje saai…

Leolux zocht naar een nieuwe vorm, een tafel die kleur geeft aan het interieur. Daarin slaagt Bondi met vlag en wimpel. Zijn afwijkende organische bladvorm is daarbij het eerste dat opvalt. Met ruimte voor tenminste vijf gebruikers. Het drie-potige stalen frame biedt stabiliteit, het bovenblad geeft Bondi karakter in eiken, noten of het gebruiksvriendelijke Fenix. Zo zorgt Leolux, dat er iets te kiezen is.

Contacteer ons voor meer informatie

  LEOLUX

Model Mime

Design: Gino Carollo

De combinatie van Italiaanse elegantie en een authentiek Leolux comfort

Het zijn subtiele details die Gino Carollo aanbracht in Mime. De zachte plooien, het accent aan de voorzijde van de rug en de fraaie siersteek, ton-sur-ton of in een afwijkende kleur. De kamer krijgt een speelse ‘touch’ door een mix van zitkuipjes en stoelen zonder armen, of door het gebruik van andere materialen voor de binnen- en de buitenzijde. Meerdere onderstellen bieden elk hun eigen toepassing.  De combinatie van Italiaanse elegantie en een authentiek Leolux comfort, dat is de kracht van Mime. De eetkamerstoelen die plezierig zitten ook heel mooi maken.

Contacteer ons voor meer informatie

  MOOME

Model Lou

Design: Studio Segers

Contacteer ons voor meer informatie

  MOOME

Model Theo

Design: Studio Segers

Contacteer ons voor meer informatie

  MOOME

Model Lucie

Design: Tessa Lauwaert

Contacteer ons voor meer informatie

  ROLF BENZ

Model Cara

Schoonheid spreekt ons aan. Karakter laat ons niet meer los. De Rolf Benz CARA verenigt beide op onnavolgbare wijze. Aan de eerste generatie van dit sierlijke systeemprogramma hebben velen hun hart al verloren, niet alleen vanwege de elegante verhoudingen, maar ook vanwege de veelvoud aan opstelmogelijkheden en innovatieve comfortfuncties. Dankzij nieuwe designideeën is de CARA nu nog aantrekkelijker, eigentijdser en voorzien van nog meer verborgen talenten die een waar individueel karakter tonen. Met 5 zitting- en bankbreedten, 10 combinatiemodellen, 2 zijelementhoogten, 2 zithoogten, 3 zitdiepten, 11 pootvarianten en 2 zittingen kan de Rolf Benz CARA elke wens vervullen. En met de nieuwe optionele ontspanningsfuncties kan zelfs het verlangen naar nog meer flexibiliteit en comfort worden gestild.

Contacteer ons voor meer informatie

  Rolf Benz

Model RB 650

De Rolf Benz 650 is een elegante stoelenfamilie met een uitzonderlijk aanpassingsvermogen, waarbij vorm en functie hand in hand gaan. En dat in de waarste zin van het woord, want het design is geïnspireerd door twee handen die in elkaar grijpen. De mooi gevormde houten schalen van naar keuze eiken of notenhout zorgen voor een optimaal zitcomfort en rusten naar gelang de wensen van de klant  op een in dezelfde houtsoort uitgevoerd onderstel met ovale poten of op een bevallig, hoekig onderstel van stalen buis. En de vormgevingsvariatie van dit innovatieve stoelenprogramma wordt nog verhoogd dankzij een doordacht bekledingsconcept: Het op maat gemaakte doorstikte kussen zorgt voor nog meer zitcomfort.

Contacteer ons voor meer informatie

  ROLF BENZ

Model RB 909

Natuurlijk leven en samen van uitmuntende gerechten genieten. Eten zou geen gewoonte moeten zijn, maar een stijl van leven. De tafel waaraan we zitten, is daarvoor de belangrijkste basis. De Rolf Benz 909, met zijn verhoudingen en het vakkundig gevormde frame, is het oertype van een plek om te eten. U kunt kiezen uit 3 ovale en 2 ronde maten; als driehoek biedt hij nieuwe manieren om elkaar te ontmoeten. De geoliede tafelbladen en kleurloos gelakte frames zijn uitgevoerd in massief hout (eiken naturel, eiken zwart gebeitst of Amerikaans noten) en kunnen optioneel ook uit een mix van materialen worden samengesteld om boeiende contrasten te bewerkstelligen. Kies uw gewenste combinatie en geniet van samenzijn op het hoogste niveau.

Contacteer ons voor meer informatie

  Rolf Benz

Model Volo

De Rolf Benz Volo is een bankensysteem met een royaal kussenplatform, een gestoffeerd frame en tengere voeten. Het modulaire systeem maakt het mogelijk om de elementen aan elkaar te plaatsen of los van elkaar te gebruiken. Hiermee is de Rolf Benz Volo de perfecte metgezel voor ons flexibele leven. De Volo is luxueus, biedt maximaal comfort en kan altijd opnieuw ontworpen worden.

Contacteer ons voor meer informatie

  Yac

Collectie YAC

YAC maakt meubelen voor de bewuste consument die op zoek is naar betaalbare kwaliteit, degelijkheid en vakmanschap. Onze frisse designs worden ambachtelijk geproduceerd met uitsluitend duurzame materialen.
Omdat uw interieur verlengstuk hoort te zijn van uw persoonlijkheid, kunt u alle YAC meubelen zelf customizen. We maken u graag wegwijs in ons ruime aanbod aan kleuren, materialen en stijlen. Met oog voor detail, realiseren wij dan een duurzaam en tijdloos meubelstuk van hoogstaande kwaliteit naar uw eigen ontwerp.
/ If you can dream it, we can make it.

Contacteer ons voor meer informatie

Onze Merken

Contactgegevens

Gentsesteenweg 101
2800 Mechelen
Telefoon: 015 27 28 50
E-mail: info@deschoenmaeker.be

Openingsuren

Maandag-Zaterdag 10:00 tot 18:00
Zondag 14:00 tot 18:00
Gesloten op Feestdagen