fbpx

ARDENO

Kwaliteit in maatwerk tv meubels
Een tv meubel op maat stel je gemakkelijk zelf samen met Ardeno media furniture! Bepaal de afmetingen in de breedte, hoogte en diepte en kies voor kleppen, lades of deurtjes, of combineer! Ook een met stof bespannen klep is volledig op maat verkrijgbaar zodat jouw unieke tv kast op maat ontstaat. Zelfs de indeling maken wij volledig op maat, zodat de apparaten perfect geïntegreerd worden.
Maten en kleuren tv-meubels
Wij helpen en adviseren je persoonlijk zodat wij samen jouw unieke Ardeno meubel op maat kunnen samenstellen.  Elk maatwerk tv meubel wordt met veel enthousiasme en vakkundigheid voor jou gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig.  Kies je voor een op maat gemaakt tv-meubel van Khalina, dan betaal je geen meerprijs voor één van de negen kleuren. Bij het model JOY! heb je keuze uit meer dan 2000 RAL of NCS kleuren.
Al onze tv-meubels zijn te verkrijgen op aluminium pootjes van 6 cm of 15 cm hoogte, op zwenkwielen, op een sokkel tussen de 5 en 15 centimeter hoogte of met wandmontage. Verder kun je kiezen voor vele extra’s. Laat een subwoofer vak maken of jouw soundbar integreren. De kabeldoorvoeren zijn altijd inbegrepen.
Verborgen integratie sound systemen
Bijna elk model sound systeem kan geïntegreerd worden in een Ardeno model, o.a.: Sonos Playbar & Sonos SUB, Bose Lifestyle systemen, Bose Acoustimass systemen, Bose SoundTouch systemen, HEOS, Bluesound, Samsung en LG.

Openingsuren

Dinsdag - Zaterdag 10:00 tot 18:00
Zondag 14:00 tot 18:00
Maandag en feestdagen gesloten