fbpx

Hedendaags Trendy Wonen

Gezinnen opteren steeds vaker voor een rijwoning in de stad of een nieuwe vorm van samenleven in een kangeroewoning of via cohousing. We zijn steeds minder aan een bepaalde plaats gebonden en verhuizen makkelijker voor werk of studie. Als de kinderen het huis uit zijn ruilen heel wat koppels hun ruime gezinswoning voor een praktisch en onderhoudsvriendelijk appartement. Onze ‘Hedendaags-collectie’ haalt haar inspiratie uit die verschillende woonomgevingen. Flexibel meubilair en multifunctionele woonaccessoires die je makkelijk mee kan nemen zijn een must in een praktisch en duurzaam trendy interieur.

Moome

Best of Belgium

Moome is een nieuw Belgisch designlabel ontstaan uit een fijne samenwerking tussen designmeubelfabrikant Indera en het creatief bureau MOOZ.
Moome staat voor compact en betaalbaar hedendaags design en brengt naast kwalitatief designmeubilair ook functionele interieuraccessoires.
Moome kiest voor een samenwerking met getalenteerde designers uit binnen- en buitenland en kiezen daarbij zowel voor gevestigde namen als voor jong geweld.

Pode

’n Tikje Eigenwijs

De PODE-collectie bestaat uit jonge designs en een actuele selectie kleuren en bekledingen. Zo kies je het meubel dat jou op het lijf is geschreven. De designmeubelen van PODE zijn bekleed met de mooiste stoffen en het beste leer, en gebouwd met de kennis, expertise en constructiekwaliteit van de Leolux fabriek. Bij PODE weet je dus zeker dat je goed zit.

Pode

Comfort op zijn best

Olta, een jong merk dat zich profileert met eigentijdse woonideeën.  Door een combinatie van nonchalantie en strakheid brengt Olta een verfrissende look voor uw interieur.  Sofa’s uitgevoerd in een uitgebreide collectie stof of leder, aangevuld met perfect bijpassende accessoires.

Openingsuren

Dinsdag - Zaterdag 10:00 tot 18:00
Zondag 14:00 tot 18:00
Maandag en feestdagen gesloten