fbpx

Jori: een passie voor perfectie

JORI creëert hedendaagse lederen zitmeubelen van topkwaliteit. Zitcomfort tot kunst verheven dankzij functionele materialen en een innoverend design.  Een van de experts op het gebied van relaxen en zitten is het Belgische topmerk Jori. Jori personaliseert het zitten als het ware voor u. U heeft een ruime keuze uit het brede assortiment relaxmeubels. Deze meubels zijn verkrijgbaar met verstelbare rugleuningen, armleggers, aanpasbare zithoogten of een uniek relaxmechanisme. Creër uw ideale, persoonlijke meubel!

Jori’s ideale wereld is een wereld van grenzeloos comfort gecombineerd met top design en hoge kwaliteit. Het specialisme van Jori is natuurlijk de fauteuil en dan in het bijzonder de relaxfauteuil. Gerenommeerde modellen zijn dan bijvoorbeeld de Jori Symphony en de Jori Yoga.

Jori richt zich niet alleen op fauteuils en relaxfauteuils, maar heeft ook prachtige sofa’s in het assortiment. Ook bij de sofa’s staat het ultieme zitcomfort centraal. Hierom is het ook mogelijk de sofa op uw ideale zithoogte, -diepte en rughoogte af te stemmen.

Kom de Jori collectie bekijken in onze showroom. U vindt hier alvast een voorproefje.

Openingsuren

Dinsdag - Zaterdag 10:00 tot 18:00
Zondag 14:00 tot 18:00
Maandag en feestdagen gesloten